Ny utgåva på väg

Uppmärksamma läsare har hittat några grammatiska fel i första upplagan av Borgen. Det är naturligtvis jättetråkigt att de finns där trots mängder med korrekturläsningar av mig och andra. Men, som tur är går det att rätta till och det gör jag genom att släppa en nyutgåva nu i dagarna. Självklart vill jag ha en tillfixad version när ljudboken släpps nästa år. Jag återkommer kring detta.

Borgen har fått mycket fin kritik från läsarna i övrigt och det känns fantastiskt roligt. Men så är det ju den där evinnerliga frågan kring Borgen kontra Hunger Games. Somliga säger att de är lika. Somliga andra säger att de är olika. Visst finns det både likheter och skillnader, det kan jag också se, men i min värld är de mestadels olika. Det första utkastet till Borgen skrevs redan 2005, och då kände jag inte till varken Suzanne Collins eller The Hunger Games, så historien har skapats utan influenser av Katniss Everdeen och de andra karaktärerna. Men det vore kul att ta del av era reflektioner kring detta. Kommentera eller maila!

Allt gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.