Isabelle håller deadline

Borgen ska bli ljudbok. Men det vet ni kanske redan? Jag är överlycklig över detta och fattar fortfarande inte riktigt vilken enorm tur och flax jag har haft! Det ska bli otroligt roligt att se och höra slutresultatet.

Det var i september 2017 som jag fick förfrågan från redaktören Stephanie på L&R Digital & SAGA Egmont om jag var intresserad av ett eventuellt samarbete med dem. Självklart var jag det och sedan mitten av november har inläsningen av Borgen pågått. Deadline på det arbetet är slutet av januari och igår fick jag veta att inläsare – Isabelle Hüttner Häggstrand – håller tempot.

Jag kan naturligtvis inte låta bli att fundera över vad Isabelle tycker om boken nu när hon ägnar i stort sett varenda dag åt att läsa den. Hm, hoppas jag får tillfälle att ta reda på detta. :)

När inläsningen är färdig återstår en hel del arbete innan Borgen finns ute i handeln. Men oroa er inte. Jag kommer självklart basunera ut info kring detta så fort jag själv får veta något.

Och avslutningsvis ett litet tips – jag finns på facebook och där är ni också självklart välkomna att följa med på min bokresa.

Ha en fin vecka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.