Det kom fina ord!

Härom dagen fick jag läsa fina ord om min bok Blomsterflickan. Att läsaren Monica var tagen av texten är uppenbart och det känns förstås härligt. Tänk att lilla jag får lämna avtryck i någon annans hjärta och själ. Det är minsann stort! Så här skrev hon:

” Blomsterflickan liknar ingen annan bok jag läst, den fann mig och inte tvärtom, det är jag helt övertygad om. Den fantastiska historian om blomsterflickorna men även en del av vår svenska historia tillsammans med de mest fantastiska vänskapsband i boken gör att man inte kan släppa den. Den berörde mig på många plan och jag vill varmt rekommendera den till alla som vill läsa en bok som överraskar och berör”

Har du läst boken? Tyckte du något om den? Jag vill gärna höra i så fall!

Önskar er en fin söndag!

Bilden är tagen av min dotter, Rebecca

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.