• Senaste projektet ligger på köksbordet!

  Idag kom den äntligen – mitt senaste bokprojekt ”Det lilla häftet om… Lyckobollar och positiva energier”. Häftet ingår i en liten bokserie som handlar om hur jag har hittat glädjeämnen i vardagen efter ett par perioder av depression. Min förhoppning är att inspirera och ge tips till andra som kanske söker efter ljuspunkter i en grå vardag.

  Det här häftet handlar om Lyckobollen – min egna kärleksfulla metod att ge någon annan energi. Man skulle kunna säga att det är en enkel form av healing som alla kan lära sig. I häftet pratar jag också om positiva energier och vad glädje betyder för vårt mående.

  Omslaget och bilderna i häftet är skapade av Jennifer Sjölander och de betyder mycket för mig. Jennifer har lyckats fånga känslan i orden och bilderna är ett fantastiskt komplement till texten.

  Häftet finns att beställa på t ex Bokus eller Adlibris, men priset är tyvärr felaktigt för tillfället. Om du är intresserad av ett exemplar rekommenderar jag istället att du kontaktar mig via mail. Signerat ex inkl frakt kostar 50 kr.

One Responseso far.

 1. Austitake skriver:

  Sildenafil Citrate Viagra Generic Where Can I Buy Methotrexate Acquistare Kamagra Orleans levitra with dapoxetine reviews Amoxicilina 1000mg Antibiotic Get Real Mastercard Warrington Amoxicillin While Breastfeeding

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *