Föredrag ikväll på Landskrona bibliotek

Före sommaren blev jag tillfrågad av Landskrona Trädgårdssällskap om jag ville komma och berätta om Blomsterflickan för deras medlemmar. Såklart jag tackade ja!

Ikväll är det dags. Klockan 18.30 på Landskrona Bibliotek. Kom om du kan och vill!

Jag har valt att lägga fokus på det som jag tycker att Blomsterflickan handlar om – hur trädgården kan vara en läkande grön plats efter att en stor sorg har sköljt över livet. Det har visat sig att det finns många sätt att läsa boken på (se tidigare inlägg) men det här är det som är viktigast för mig.

Jag kommer också att visa ett par skisser som jag gjorde under skriv-processen. Det är enkla skisser på hur trädgård och hus ser ut i min hjärna. Allt nämns i boken, men som läsare kan det vara svårt att hänga med.

Att hålla föredrag är svårt och jag är inte säker på att jag egentligen har fått med det som är viktigt. Men jag hoppas att publiken är med i min tankebana och att de har frågor. Fortsättning följer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.